Известие

Collapse
No announcement yet.

Фолио на задни странични и задно стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мога

Мога да те заведа в Своге един познат лепи доста добре и взима доста евтино.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
      А да Ви питам...
      къде в С0фия слагат ф0ли0,и се пак да е качествен0?
      Кое да е качествено - фолиото или слагането или и двете???

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
      Fiat Bravo 1.6 1997
      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от proper
        Първоначално публикувано от Bobo
        Първоначално публикувано от rtfm
        Със сигурност е Забранено За Задното стъкло!
        [quote:2tv6pcux]Няма такова нещо в закона в грешка си
        Абе че не е позволено не е ама никои не се заяжда.
        Абе ти български разбираш ли Написах го ясно ако не ти е ясно чети новия закон
        Бобо е прав! Единствената причина за която въведоха предните да не са тъмни е да може полицая да ти следи ръцете когато те проверяват!!! И може би е редно. А задното дори може да ти с боя плътно боадисано!!! Тогава обаче си задължен да са ти изправни двете странични огледала, преди време един полицай ми го сподели говорейки по друга тема. Така че стига да ви харесва...слагайте.
        Има за по 30лв квадрата фолия които освен 95% УВ защита (в колата не ти става топло поне не през стъклата) имат и лека бронировка,а при няколко слоя силна защита..... на последното изложение можеше да се види и демо.... излиза без пари направо....[/quote:2tv6pcux]

Ами точно по твойта логика трябва да е забранено на всички стъкла да има фолио, защото не се знае кой седи отзад и какво има в ръцете... А аз лично си спомням, че преди има няма половин година съм чел в закона, че е забранено даже фабрична щора да има на задното стъкло, освен ако автомобилът не е спрян. Това Бобо дето го казва, че имало нов закон от кога е в сила??
        Lexus IS200

Comment

Мойта си дойде от Италия със затъмнени Начи там да може па тука не а
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от blagun
            Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
            А да Ви питам...
            къде в С0фия слагат ф0ли0,и се пак да е качествен0?
            Кое да е качествено - фолиото или слагането или и двете???
            К0мбинацията от двете.
            "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
              Първоначално публикувано от proper
              Първоначално публикувано от Bobo
              Първоначално публикувано от rtfm
              Със сигурност е Забранено За Задното стъкло!
              [quote:1sr3jdgh]Няма такова нещо в закона в грешка си
              Абе че не е позволено не е ама никои не се заяжда.
              Абе ти български разбираш ли Написах го ясно ако не ти е ясно чети новия закон
              Бобо е прав! Единствената причина за която въведоха предните да не са тъмни е да може полицая да ти следи ръцете когато те проверяват!!! И може би е редно. А задното дори може да ти с боя плътно боадисано!!! Тогава обаче си задължен да са ти изправни двете странични огледала, преди време един полицай ми го сподели говорейки по друга тема. Така че стига да ви харесва...слагайте.
              Има за по 30лв квадрата фолия които освен 95% УВ защита (в колата не ти става топло поне не през стъклата) имат и лека бронировка,а при няколко слоя силна защита..... на последното изложение можеше да се види и демо.... излиза без пари направо....
              Ами точно по твойта логика трябва да е забранено на всички стъкла да има фолио, защото не се знае кой седи отзад и какво има в ръцете... А аз лично си спомням, че преди има няма половин година съм чел в закона, че е забранено даже фабрична щора да има на задното стъкло, освен ако автомобилът не е спрян. Това Бобо дето го казва, че имало нов закон от кога е в сила??[/quote:1sr3jdgh]

Te сега разлиствах закона и не видях никъде да фигурира такава точка за затъмнените стъкла.
              А инак знам че едно е забранено друго не ''според мнението на полицая''
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

фолио

Брат ми се занимава вече 10 год. с внос и мнотаж на фолио. Фолиото е американско и има много добри харектеристики. Цената не е ниска, говорим за качествен монтаж! Изискват се много неща едно от най-важните е в помещението да е топло и да се сведе до минимум праха !
                Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Re: фолио

Първоначално публикувано от aziiii
                  Брат ми се занимава вече 10 год. с внос и мнотаж на фолио. Фолиото е американско и има много добри харектеристики. Цената не е ниска, говорим за качествен монтаж! Изискват се много неща едно от най-важните е в помещението да е топло и да се сведе до минимум праха !
                  И кви пари взема брат ти за задните 3 стъкла да речен на 146??
                  GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Working...
                  X